Usein kysyttyä

Tarvitseeko minun palvelua käyttääkseni muistaa käyttäjätunnuksia ja salasanoja?
Ei. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä.

Mitä eroa on ”Avoimella" ja ”Kohdistetulla" lahjakortilla?
Avoin lahjakortti käy arvonsa edestä maksuvälineenä vapaavalintaisesti kaikilla palvelussa mukana olevilla palveluntarjoajilla. Kohdistettu lahjakortti käy maksuvälineenä tietyllä ennalta valitulla palveluntarjoajalla.

Kuinka kauan lahjakortin toimittaminen kestää?
KlikCard –lahjakortin toimitusaika on kirjelähetyksenä postin kautta 1-3 vuorokautta. Nopein vaihtoehto on valita toimitusmuodoksi sähköposti, jolloin lahjakortin saa heti käyttöön.

Voiko lahjakortin oheen liittää saatetervehdyksen?
Kyllä voi. Lahjakortin oheen on mahdollista liittää henkilökohtainen saatetervehdys, joko valmiilla teema-aiheisella kuvalla tai omalta koneeltasi ladatulla kuvalla ja sen yhteyteen liitetyllä tekstillä varustettuna. Postitse lähetettävässä lahjakortissa on myös tila käsin kirjoitetulle tervehdystekstille. Huomioithan että sähköpostilla lähetettävässä lahjakortissa saatetervehdys on vain katsottavassa muodossa, ei tulostettavissa. Toimii siis lähetettäessä lahjakortti suoraan vastaanottajalle.

Näkyykö lahjakortissa tilaajan tai saajan nimeä?
Ei näy.

Kuinka kauan lahjakortti on voimassa?
KlikCard –lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä lukien.

Miten lahjakortti toimitetaan perille?
Voit valita toimitustavaksi joko kirjelähetyksen postin kautta tai toimituksen sähköpostilla PDF-muodossa.

Voinko tilata lahjakortin suoraan lahjan saajalle?
Kyllä voit. Lahjakortti toimitetaan halutessasi suoraan antamaasi osoitteeseen. Toimitustavaksi voit valita joko kirjelähetyksen postin kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostin.

Mitä eri maksutapoja teillä on käytössä?
Eri verkkopankit, luottokortti tai lasku.

Lisätäänkö hintaan muita kuluja?
Kyllä. Hintoihin lisätään voimassa oleva käsittely- ja toimitusmaksu: kirjelähetys 6,50€/tilaus sekä sähköpostitoimitus 3€/tilaus.

Kenelle voi valittaa mikäli ei ole tyytyväinen lahjakorttia vastaan saamaansa palveluun tai tuotteeseen?
Saadusta palvelusta tai tuotteesta vastaa kuluttajasuojalain puitteissa aina palveluntuottaja. KlikCard –lahjakortti on maksuväline, jonka tehtävä on saattaa lahjan saaja palveluntuottaja yhteen. KlikCard ei vastaa palveluntuottajan antaman palvelun laadusta tai tehdyistä virheistä. Antamalla palautetta sivustomme kautta, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen keitä palveluntarjoajia palvelussa on mukana.

Palautetaanko lahjakorttia vastaan rahaa?
Ei, lahjakorttia vastaan ei palauteta rahaa.


Asiakkaamme kertovat >>

 

 

Takaisin