Tervetuloa mukaan!

 
Haluaisiko yrityksesi vastaanottaa KlikCard -lahjakortteja myös teidän palveluihinne? 

KlikCard on ainutlaatuinen verkkopalvelu ja lahjakorttimaksuväline, joka tarjoaa vaivattoman ja nykyaikaisen kanavan lisämyynnille - tavalla jonka kustannukset
perustuvat vain aitoon saavutettuun hyötyyn.
 

Miksi kannattaa olla mukana?

 • HELPPOA
  Jos on palvelun käyttäminen helppoa, on sitä myös palveluntarjoajana mukana oleminen. Rekisteröitymisen hyväksymisen jälkeen yrityksesi voi aloittaa vastaanottamaan KlikCard -lahjakortteja maksuvälineinä.

 • ENNUSTETTAVAA
  Nimellisen liittymismaksun jälkeen mukana olo KlikCard -verkkopalvelussa on maksutonta. Yrityksesi maksaa ainoastaan yrityksesi palveluihin käytetystä KlikCard -lahjakortista kyseisen lahjakortin nimellisarvoon sidotun kiinteän 8,5%:n palvelu- ja maksuvälinepalkkion. Muita kuluja ei ole. 

 • KOHDISTETTUA
  Yhä useampi tekee ostoksia internetin kautta. KlikCard on nykyaikainen myyntikanava, joka tavoittaa kohdistetusti lahjoja etsivät ihmiset.

 • ILMAISTA NÄKYVYYTTÄ YRITYKSELLESI
  Yrityksesi esitellään KlikCard -verkkopalvelussa logoin, kuvin, esittelytekstein sekä aktiivisine kotisivulinkkeineen, joka lisää ilmaista suoraa liikennettä myös yrityksesi omille kotisivuille. Mukana olo parantaa myös yrityksesi esille tuloa internetin hakukoneissa.

Kiinnostuitko?

Tilaa infopaketti sähköpostiisi >>

 

Kauppiashallintaliittymä

Kauppiaskirjautuminen

Unohtuiko salasanasi? >>

Varmennus- ja lunastusjärjestelmän numero 010-346 5620