Lahjakortti kasvohoitoon


Kasvohoidoilla voidaan hoitaa erilaisia ongelmia tai ylläpitää olemassa olevaa ihon kuntoa. Apua niistä on esimerkiksi epäpuhtauksista kärsivälle iholle, akneen, kuivuuteen, herkkyyteen, ikääntymisen merkkeihin tai pigmenttiongelmiin.

 

Kasvohoitoja löytyy moneenlaisia, peruskasvohoidoista aina ihotautilääkäreiden suorittamiin tehohoitoin asti. Kosmetologin tekemissä kasvohoidoissa keskitytän enemmän lisäämään ihon hyvinvointia, kuin nopeiden tuloksien aikaansaamiseen. Hyvinvoiva iho näyttää kimmoisalta, hehkuvalta ja terveeltä. Näiden ominaisuuksien aikaansaamiseksi kosmetologilla on monia eri menetelmiä.

 

Peruskasvohoito hoitaa ihon kosteustasapainoa ja ravinnepitoisuustta, kun taas erikoislaitehoidoilla hoidetaan ihon kimmoisuutta, puhdistumista. Peruskasvohoito pitää sisällään yleensä pintapuhdistuksen, kuorinnan sekä mahdollisesti epäpuhtauksien poiston, naamion, tehoaineet ja loppuvoiteet sekä joissain tapauksissa lisäksi hieronnan. Kokonaisuus vaihtelee hoitolan mukaan.

 

Lahjakortti kasvohoitoon on aina toivottu lahjaidea.


 

 


Lahjakortteja kasvohoitoon löydät täältä:

Liitä lahjakortin oheen henkilökohtainen tervehdyksesi ja lahja on tarvittaessa perillä lahjan saajalla muutamassa minuutissa. Voit myös ajastaa lahjakortin lähtemään automaattisesti myöhempänä ajankohtana.

1 | 2 | 3    Seuraava

1 | 2 | 3    Seuraava