Palvelun käyttöehdot

Voimassa toistaiseksi.

1. Yleistä

Tämä sopimus sisältää Motivatum Oy:n (jäljempänä "KlikCard") ylläpitämän KlikCard®-verkkopalvelun (jäljempänä "Palvelu") käyttöä koskevat ehdot. Palvelun tarkoituksena on helpottaa 18 vuotta täyttäneiden yksityishenkilöiden (jäljempänä "Käyttäjä") sekä yritysten (jäljempänä "Käyttäjä") lahjakortin hankintaa. KlikCard® -lahjakortti on lahjakortin muodossa oleva kohdistettu maksuväline, jonka tehtävänä on saattaa yhteen lahjan saaja sekä palveluntarjoaja. Käyttäessään Palvelua Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat KlikCardille. KlikCard® pidättää oikeuden tehdä muutoksia palvelun sisältöön, ilmoittamalla muutoksista KlikCard® -verkkopalvelussa. Palvelun toiminnassa noudatetaan Suomen lakia, Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä, Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä, Kaupan keskusliiton sähköisen kuluttajakaupan pelisääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

2. Yksityisyys ja tietosuoja

KlikCard® vastaa Käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja Käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan Palvelun asiakasrekisteriin. Tilausta tehtäessä pakollisia yhteystietoja ovat Käyttäjän etunimi, sukunimi, täydellinen postiosoite sekä sähköpostiosoite. Kerättyjä asiakastietoja käsitellään luottamuksellisina, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää suoramarkkinoinnissa vain, mikäli Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa. Käyttäjällä on oikeus tarvittaessa tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot sekä muuttaa niitä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

3. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
Käyttäjä vastaa täysimääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta KlikCardille, muille käyttäjille sekä kolmansille osapuolille. KlikCard® ei ole vastuussa välillisistä tai kolmansille osapuolille aiheutuvista vahingoista.

4. Tilauksen sitovuus
Sitova kauppasopimus astuu voimaan, kun KlikCard® on sähköpostitse lähettänyt Käyttäjälle tilausvahvistuksen. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Käyttäjä sitoutuu tilauksen tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. Kun Käyttäjä on tehnyt tilauksen, ei KlikCardilla ole enää oikeutta muuttaa sopimusehtoja kyseisen tilauksen osalta. KlikCard® pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä tilausta. Lahjakortti on maksuväline, jolla ei tilauksen vahvistuttua ole palautusoikeutta.

5. Hinnat
Tuotteen hinta on Palvelun verkkosivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta, sekä voimassa oleva käsittely- ja toimitusmaksu. Huom. Valittaessa maksutavaksi lasku, lisätään loppusummaan lisäksi tilauskohtainen laskutuslisä 5€.

6. Maksaminen
Maksut Luottokunnan kautta:
Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, KlikCard®  toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi  toimittaa tuotteet ostajalle. KlikCard® vastaa siis ainoastaan  tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa  reklamaation myös Paytrail Oy:lle. Paytrail Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa   tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail  Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät  velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja. Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7 Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ. Puhelin: 0207 181830
Maksaminen verkkopankkien kautta:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien  ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksaminen Klarna -verkkolaskulla:
Klarna -verkkolaskulla maksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Klarna Oy. Klarna Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Maksajalle laskun lähettää Klarna Oy. Normaalista tilauskäytännöstä poiketen laskulla on mahdollista tilata lahjakortteja vain kirjelähetyksenä suoraan yrityksen osoitteeseen. Hintaan lisätään normaaliin kirjelähetykseen sisältyvän käsittely- ja toimitusmaksun lisäksi tilauskohtainen 5 euron laskutuslisä.

7. Toimitusehdot

Postin välityksellä tapahtuvat lähetykset tapahtuvat vain Suomen rajojen sisäpuolella. Kirjelähetykset toimitetaan postitse 1.luokan kirjeenä Postin määrittelemien toimitusaikojen puitteissa. KlikCard ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. KlikCard varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä. Sähköpostilla toimitettavat lahjakorttitilaukset ovat pääsääntöisesti perillä vastaanottajalla heti tilauksen jälkeen. Poikkeustapauksissa saattaa toimituksessa esiintyä jonkin verran viivettä palvelinteknisistä syistä johtuen. Roskaposti kannnattaa tarkistaa mikäli toimitus ei ole tullut perille. Mikäli olet ajastanut toimituksen lähtemään tiettynä päivämääränä, lahjakortti lähtee eteenpäin KlikCardilta valitsemanasi ajastuspäivämääränä ja toimitusajat riippuvat valitsemastasi toimitustavasta.

8. KlikCard lahjakortin käyttö
KlikCard® lahjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan lahjakortissa ilmoitetun palveluntuottajan palveluihin tai tuotteisiin. Palveluntuottaja ja lahjakortin arvo tai sisältö valitaan lahjakorttia tilattaessa. Poikkeuksena on HAvoin KlikCard lahjakortti, joka käy suoraan maksuvälineenä erikseen mainituilla teemaan kuuluvilla KlikCard -palveluntarjoajilla. KlikCard® lahjakorttia vastaan ei palauteta rahaa eikä sitä hyvitetä. Tämä koskee myös vanhentunutta, kadonnutta tai varastettua lahjakorttia. KlikCard® lahjakortti on voimassa kaksitoista (12) kuukautta ostohetkestä lukien. Lahjakortti tulee lunastaa viimeistään korttiin merkittyyn viimeiseen voimassaolopäivään mennessä. Tämän jälkeen lahjakortti lakkaa toimimasta maksuvälineenä. KlikCard® lahjakortti on kohdistettu maksuväline, jonka tehtävänä on helpottaa lahjan antamista saattamalla lahjakortin haltija ja palveluntuottaja yhteen. KlikCard® ei vastaa KlikCard® lahjakortilla lunastetun palvelun tai tuotteen virheellisyydestä tai puutteellisuudesta, eikä mahdollisesti palvelusuoritteen aikana lahjakortin käyttäjälle aiheutuneesta vahingosta. Lahjakorttia vastaan annetusta palvelusta ja/tai tuotteesta vastaa kaikilta osin suoraan lahjakortissa mainittu kyseinen palveluntuottaja. Lahjakorttia vastaan saadusta palvelusta ja/tai tuotteesta seuranneet reklamaatiot tulee osoittaa suoraan kyseiselle palveluntuottajalle. KlikCard® ei vastaa KlikCard® -verkkopalvelussa näkyvien, palveluntarjoajia koskevien tietojen oikeellisuudesta. Palveluntarjoajasta kertovien tietojen ylläpito ja päivittäminen on kyseisen palveluntarjoajan omalla vastuulla. KlikCard® palvelussa voi olla linkkejä kolmansien ylläpitämille Internet-sivuille. Tällaisiin kolmansien ylläpitämiin Internet-sivuihin ja niiden käyttöön sovelletaan kyseisten kolmansien tahojen omia käyttöehtoja eikä KlikCard® ole vastuussa muiden tahojen internet-sivuista tai niiden sisällöstä. KlikCard® ei vastaa yksittäisen palveluntarjoajan virheellisestä mainonnasta KlikCard verkkopalvelussa ja/tai siitä että yksittäisen palveluntarjoajan markkinoima tuote tai palvelu on tilapäisesti loppunut.

9. Lahjakortin vaihto-oikeus

Mikäli lahjakortissa mainitun palveluntarjoajan toiminta on todistettavasti päättynyt ennen lahjakortin viimeistä voimassaolopäivää ja lahjakortin käyttäminen kyseisellä palveluntarjoajalla on näin ollen estynyt, voi lahjakortin haltija vaihtaa kyseisen lahjakortin toiseen Palvelussa esillä olevaan saman tyyppiseen saman arvoiseen tai huokeampaan Avoimeen KlikCard lahjakorttiin ottamalla sähköpostilla yhteyttä KlikCard asiakaspalveluun. Edellytyksenä vaihdolle on että lahjakortti on vaihtohetkellä voimassa. Uusi lahjakortti toimitetaan sähköpostilla.

10. Mahdollisten riitojen ratkaisu
Tästä Käyttäjäsopimuksesta aiheutuviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.