Asiakkaamme kertovat

Tavoitteenamme on aina kaikin puolin tyytyväinen asiakas.
Sen eteen haluamme ponnistella jokaisena päivänä. 

 

"Todella ihana palvelu. Muiden kiireiden takia ei ehtinyt lähteä kauppoja kiertelemään ja hierojatkin ovat kaikki kesälomalla ettei saanut lahjakorttia edes soittamalla. Suosittelen kavereillekkin."
-Seija-

"Siskoni ilmoitti saaneensa kortin, paljon kiitoksia aivan valtavan hyvasta asiakaspalvelusta! Tulen todellakin kayttamaan teidan palvelua tulevaisuudessakin. Terveiset taalta lumisesta New Jerseysta!"
-Asta-
 
"Tuo avoin lahjakortti on aivan loistava kun lahjan saaja voi ihan itse valita haluamansa palvelun. Tosi vaikea olisi osata valita just oikea vaihtoehto. Näin helpompaa."
-Pekka-
 
"Täydet pisteet superystävällisestä asiakaspalvelusta! Tuli pieni ahdistus kun paikka johon minulla oli kohdistettu lahjakortti osoitettu lopetti toimintansa, mutta lahjakortin vaihto onnistui asiakaspalvelun kautta tosi kivuttomasti. Nyt hymyilyttää!! Kiitos!"
-Vilma-

 
"Tämä on ollut todella kätevä tapa huomioida meidän yrityksen toiminnalle tärkeitä henkilöitä. On toiminut tosi hyvin pienissä muistamisissa ja vähän isommissakin juhlissa. Juuri muistimme työkavereiden kanssa eläkkeelle siirtyvää ystäväämme kunnon hemmotteluhoidolla. Toivottavasti on tyytyväinen. Käytetään klikcardia varmasti jatkossakin! Mainio konsepti teillä, kiitos."
-R.Nevalainen-
 
"Moi, palvelu toimii erinomaisesti ja helposti, nyt on lahjat tilattu, 10 min ja valmista. Kiitos!"
-Maija-
 
"Kiva kun voi hemmotella muita helposti. Toimii ihan näppärästi systeemi.."
-Päivi-

"Uskomattoman vaivaton ja nopea tapa ostaa hyvä lahja (avoin lahjakortti) sellaiselle hlölle, jolla on jo kaikkea. Lahjakortin saa kätevästi heti s-postiin tulostettavaksi, ja lahjan saaja voi valita paikkakuntaa myöten koska / missä / mitä haluaa tehdä. Tätä käytän jatkossakin!"
-Petri-

"Hei, ostin teiltä joku aika sitten hierontalahjakortin puolisolleni ja siskolleni. Annan palautetta yleisesti. Olen erittäin tyytyväinen palvelun helppo käyttöisyyteen sekä toimituksen lähetys aikaan. Ja tulen käyttämään palveluanne jatkossakin. Mutta olisi hienoa, jos lahjakortin ulkoasuja olisi ollut useampi vaihtoehto esim. olisin mielelläni valinnut puolisolleni metsä teeman ja siskolleni vaaleanpunaisen värisenä nykyinen sininen lahjalaatikon kuva."
-Reetta- 
 
"Loistava palvelu! toiselta puolelta maapalloa on valilla hankala muistaa lahimmaisiaan. nyt oli helppoa! jouluna uudelleen!"
-Anna-Mari-
 
"Harvinaisen hyvin toimiva www-palvelu. Selkeä - ei liikaa eikä liian vähän. Tällaiseen valitettavan harvoin törmää vaikka ollaan kuinka sähköisen kaupankäynnin aikakaudella. Suoraviivainen tilausmekanismi, jossa kuitenkin kivoja pikku nyansseja. Nyt kun lahjakortti vielä saapuu silloin kun pitikin ja sinne minne pitikin niin täydet kymmenen pongoa on jaossa."
-Janne-
 
"Olipa nopea toimitus! käytän varmasti jatkossakin :)"
-Pekko-

"Hei! Kokeilin tätä ensimmäistä kertaa viime jouluna ja olin iloisesti yllättynyt, että lahjakortti oli mennyt perille ja oikeaan aikaan. Siksi näin, sillä suhtaudun näin netin kautta pikkuisen skeptisesti siihen, että asia tulee hoidettua, kun kerran kuitenkin puhutaan rahasta; pitää siis maksaa etukäteen ilman, että tietää meneekö lahjakortti koskaan perille. Nyt sitten laitoin menemään toisen kortin, koska kokemukseni oli hyvä. Ja vahvistus tuli vielä sähköpostiini, mikä on erittäin hyvä ja luottamusta herättävä asia."
-Sirpa-
 
"Kiitos!! Selkeä ja helppokäyttöinen formaatti.. =)"
-Jaana-
 
"Hei, kiitos loistavasta palvelusta! Sain järjestettyä kummilleni syntymäpäivälahjan todella helposti, vaikka välimatka on pitkä. Ihmettelen, että en ole kuullut palvelusta aikaisemmin. Kannattaisi varmaan mainostaa tätä palvelua enemmän, esim. Hesarissa, Aamulehdessä ja Savon Sanomissa."
-Päivi- 
 
"Hyvä palvelu, on tehty mukavan helpoksi lahjakorttien ostaminen, varsinkin kauneushoitoloiden ym. joissa helposti vierähtää tovi, kun henkilökunta on tehtävissään asiakkaiden parissa. Tulen käyttämään jatkossakin!"
-Jarno- 
 
"Erinomainen ja helppo tapa muistaa läheisiä. Käytin jo edel. jouluna ja kaikki sujui palveluntarjoalta hienosti. Kiitos!"
-Anne-
 
"Mukavan nopeaa ja näppärää on tämä palvelu - voi vielä iltamyöhälläkin muistaa merkkipäiväläistä, kun ei ajoissa muista :)"
-Meku-
 
"Tämä palvelu on pelastanut meidät jo useaan kertaan lahjan hankinnassa - kuten nytkin! ISO kiitos :D"
-Johanna-
 
"Erinomaisen hyva palvelu! Asun USAssa ja ostan joulu- ym lahjat usein viime tipassa. Lahjakortit pystyy taalta tilaamaan vaivatta, ja voin myos maksaa paikallisosuuspankin nettipankin kautta (monilla muilla nettisivuilla ei ole mahdollisuutta maksaa paikallisosuuspankin nettipankista).Toivoisin, etta voisitte lisata lahjakorttimahdollisuuksia esim. ravintoloihin."
-Anna-Liisa-
 
"Tílasin teiltä aiemmin lahjakortin ja toimitus oli todella nopeaa! Pidin myös lahjakortin ulkoasusta. Toivottavasti saaja pitää sisällöstä ja lahjakortti toimiikin moitteettomasti:)"
-Sofia-
 
"Loistavaa palvelua ja kuinka kätevää!!! :)Kiitos! Eilen tein tilauksen, ja tänään jo lahjakortti oli postissa. Huippuhomma!"
-Mirva-
 
"Kiitos taas, äitienpäivä pelastettu!"
-Tuomas- 
 
"Mahtava palvelu! Pelastitte tilanteen ja varmaan monet muutkin tulevat juhlat!JEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!"
-Elli-
 
"Eka kertaa lähetin pienen sähköisen lahjan ja olihan se tosi näppärää ja helppoa näin viisikutosellekin. Lahjavalintojakin oli Helsingin seudulla ainakin minun tarpeeseeni riittävästi. Tämä on tosi näppärä vaihtoehto varsinkin silloin kun on kiireinen tai melkein unohtaa muistamisen."
-Anna-Leena-
 
"Kiitokset aurinkoisesta asiakaspalvelusta! Mukava ensikokemus."
-Kaisa-
  
"Tosi hyvä palvelu ja kaikki sujui mutkattomasti. Kiva kun on kerrankin niin, ettei tarvitse reksiteröityä ja laittaa salasanaa, jotta voi tilata. Menee nopsemmin näin. Kiitos!"
-Liisa-
 
"Tämä on todella miellyttävä tapa tehdä aineettomia ostoksia ja tarjota lahjaksi erilaisia elämyksiä. Toivottavasti valikoima kasvaa."
-Heli-
 
"Todella helppo ja toimiva palvelu ostaa lahjakortteja! Nettisivut ovat selkeät, mikä yrityksen suomalaisuuden ohella antaa palvelusta luotettavan kuvan."
-Suvi-
 
"Hei, Aivan loistavaa! Niin helppoa ja vaivatonta! Ulkona tuulee 20m sekunnissa ja sataa kaatamalla, tämä pelasti päiväni! Nettisivut parhaimmista päästä! Toivottavasi ystävänini saa vielä hyvää hoitoa :D"
-Katri-
 
"Heips! Toisen kerran lahjaostoksilla ja molemmilla kerroilla homma on toiminut täysin moitteetta. Kiitos."
-Ilona-
 
"Aivan loistava palvelu. Yritin päästä ostamaan hierontalahjakorttia ystävälle pienellä varoitusajalla vesisateessa kolmen pienen lapsen kanssa, mutta ei onnistunut. Nyt tiedän, että ei enää tarvitsekaan kun voi vaan näpytellä koneelta kotona."
-Minna-
 
"Loistopalvelu teillä! ja nyt kun vielä huomasin (ekaa kertaa käytän) tuon palvelun, että ns. lähetä paketti tänään ja se on perillä just juhlapäivänä, niin uskon kyllä käyttäväni vielä uudelleen... ja sit vielä tuohon edelliseen liittyen.. ( en tiedä, ehkä tuleekin ) sähköpostiin muistutus paria viikkoa ennen merkkipäivää, että hei, olet muistanut nano nanoa sellaisella ja sellaisella lahjakortilla, niin ei tule mahdollisia kiusallisia tilanteita livenä tavattaessa! kavereilleni tästä sivustosta kerron! lisää paikkoja joihin mahdollisuuksia ostaa lahjakortteja!"
-leevi-
 
"Lahjakortin yhteyteen liitettävä henk.koht. tervehdyssaate on on kiva tapa yksilöidä lahja. Lähetyksen ajastaminenkin on myös hyvä juttu, helpottaa muistamista...Jatkokehityksenä lahjalista voisi olla kanssa ihan hyvä lisäpalvelu."
-Anita-
 
"Kiitos hienosta palvelusta, joka pelasti ääitienpäivän varmasti! Sitä vain ihmettelin, että miksen voinut ajastaa sähköpostia lähtemään lahjansaajalle vasta huomenna? Ohjelma valitti, että aikaisin mahdollinen päivä olisi ollut ylihuominen. Tämä olisikin ymmärrettävää jos kyseessä olisi postin mukana kulkeva kirje, mutta sähköpostin luulisi lähtevän yhtä helposti huomenna äidille, kuin tänään minulle. Kiitokset joka tapauksessa, annan kortin itse huomenna ;-)"
-Marita-
 
"Mieluummin sitä antaa palveluita lahjaksi ainaisen tavarakrääsän sijaan. Täällä on paljon hyviä vaihtoehtoja. Viimeksi annoin siivouslahjakortin, nyt meni lahjakortti ravintolaan."
-Antero-