Lahjakortti päähierontaan


Intialainen päähieronta on alunperin osa ayurvedista perinnettä, jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuotta. Eurooppaan päähieronta rantautui Englannista käsin vuonna 1978, jolloin intialainen Narendra Mehta aloitti siellä vastaanottonsa. Suomeen Intialainen päähieronta jalkaantui vuonna 1999.


Intialaisesssa päähieronnassa hoito suoritetaan siten, että hoidettava istuu tuolilla vaatteet yllään ja hieroja työskentelee seisten hänen takanaan. Intialainen päähieronta aloitetaan tavallisesti aaltomaisin liikkein niska-hartia-alueelta ja käsivarsista, jonka jälkeen siirrytään käsittelemään pään alue, myös kasvot. Hoidossa käytetään hyväksi muun muassa hierontaa, shiatsua sekä akupisteitä ja hoito kestää tavallisesti noin puoli tuntia.


Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut, jotkut hierottavista jopa nukahtavat hieronnan aikana. Hoidon vaikutukset saattavat kestää jopa 2-3 vuorokautta hoidon jälkeen. 


Intialainen päähieronta kiihdyttää muun muassa aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti.Lahjakortteja päähierontaan löydät täältä:

Liitä lahjakortin oheen henkilökohtainen tervehdyksesi ja lahja on tarvittaessa perillä lahjan saajalla muutamassa minuutissa. Voit myös ajastaa lahjakortin lähtemään automaattisesti myöhempänä ajankohtana.

1 | 2    Seuraava

1 | 2    Seuraava