KlikCard tekee lahjan antamisesta helppoa!

Niinpä niin. Lahjan antaminen ei aina ole kovin helppoa. Juuri tämän ajatuksen pohjalta syntyi KlikCard.

KlikCard on aivan uudenlainen lahjan antamista helpottava lahjakorttipalvelu, joka tarjoaa lähes päivittäin kasvavan valikoiman tuttuja ja hieman erikoisempiakin lahjaideoita - kootusti ja helposti yhdestä internetosoitteesta.

Palvelun kautta voit helposti osoittaa lahjakortin sadoille erikoisliikkeille ja palveluntuottajille ympäri Suomea!


Kaikkiin juhlahetkiin


Syntymäpäivälahja, häälahja, ylioppilaslahja, äitienpäivälahja, isäinpäivälahja, liikelahja - KlikCard lahjakortti sopii monenlaisiin tarkoituksiin ja mahdollistaa lahjan antamisen helposti ja nopeasti, kaikkina vuorokauden aikoina, vuoden jokaisena päivänä. Valitset vain palveluntuottajan, kenelle haluat KlikCard lahjakortin osoittaa. Voit myös antaa lahjan saajalle täydellisen valinnanvapauden valitsemalla KlikCard Arvolahjakortin, joka oikeuttaa valitsemaan palvelusta minkä tahansa tarjolla olevista lähes tuhannesta vaihtoehdosta!

Kolme lahjakorttityyppiä


Valittavanasi on kolme toiminnoiltaan hieman toisistaan poikkeavaa KlikCard lahjakorttityyppiä, jotka voit halutessasi ajastaa toimitettavaksi ennalta sovittuna ajankohtana vuodeksi eteenpäin. Enää ei tarvitse kantaa huolta tärkeiden merkkipäivien unohtamisesta!

Tutustu lahjakorttityyppeihin >>


Lahja perille vaikka saman tien


KlikCard lahjakortti kuorineen ja henkilökohtaisine saatetervehdyksineen lähtee ilmoittamaasi osoitteeseen postitse 1. luokan kirjeenä seuraavana arkipäivänä tilauksesta (katso malli >>).

Mikäli juhlahetki on jo käsillä, voit lähettää lahjakortin myös kätevästi sähköpostilla (katso malli >>) suoraan lahjan saajalle ja lahjakortti on käytettävissä heti. KlikCard lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä lukien.

Tutustu toimitustapoihin >>


Helpompaa ja mukavampaa ei lahjan antaminen voi olla. Tervetuloa lahjaostoksille!


Lue lisää:
Monta hyvää sytä valita KlikCard >>
Näin tilaat lahjakortin >>
Usein esitetyt kysymykset >>
Yritysten lahjakorttitilaukset myös laskulla >>
Lisätietoja palveluntuottajille >>

LAHJAIDEOITA

Eläkelahja
Hemmottelulahja
Herkuttelulahja
Häälahja
Lahja miehelle ja isälle
Lahja naiselle ja äidille
Lahja nuorelle
Lahja uuteen kotiin
Liikelahja
Luxuslahja
Vauvalahja
Ylioppilaslahja