Tervetuloa mukaan!


Sopisivatko Sinun yrityksesi palvelut hemmottelulahjaksi?

KlikCard on ainutlaatuinen verkkopalvelu ja lahjakorttimaksuväline, joka tarjoaa vaivattoman ja nykyaikaisen kanavan lisämyynnille - tavalla jonka kustannukset perustuvat vain aitoon saavutettuun hyötyyn.

KlikCard mahdollistaa yrityksellesi maksuttoman näkyvyyden tuhansille netin kautta lahjoja etsiville potentiaalisille asiakkaille, lisää ilmaista liikennettä sivuillenne sekä parantaa löydettävyyttänne hakukoneissa.

Kuluja palvelussa mukana olemisesta syntyy ainoastaan yrityksesi palveluihin käytetystä KlikCard -lahjakortista sen arvoon sidotusta maksuvälinepalkkiosta. Mikäli lahjakortteja ei palvelun kautta osteta, ei mukana olosta synny myöskään kuluja.

KlikCard ei sulje pois omaa mahdollista lahjakorttijärjestelmää, vaan toimii sen rinnalla yhtenä vaivattomana lisämyyntikanavana. Oman lahjakorttipalvelun ulkoistaminen onnistuu tosin samalla sopimuksella niin halutessasi ja vieläpä ilman kiinteitä kuluja. 

 

"Sain vinkin KlikCardista alunperin toiselta yrittäjältä. Yhteistyö on sujunut hienosti! Olen oikein tyytyväinen yhteistyöhömme ja olen teidän avullanne saanut nostettua firmani liikevaihtoa jo usean vuoden ajan. Sain avullanne asiakkailleni palvelun, jonka kautta he saavat nopeasti lahjakortin vaikka minä olisin tavoittamattomissa, kuten viikonloppuisin tai iltaisin.

Suosittelen KlikCard-palvelua, sillä yrittäjälle ei koidu kuukausimaksuja eikä muitakaan maksuja, ennen kuin asiakas tuo rahaa yritykselle. Se on mainiota!"

- Tea, Hierontastudio Balanssi, Helsinki

 

 

Kiinnostuitko?

Tilaa infopaketti sähköpostiisi! >>

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------