Tervetuloa mukaan palveluntarjojaksi

 

"Sain vinkin KlikCardista alunperin toiselta yrittäjältä. Yhteistyö on sujunut hienosti!
Olen oikein tyytyväinen yhteistyöhömme ja olen teidän avullanne saanut nostettua
firmani liikevaihtoa jo usean vuoden ajan. Sain avullanne asiakkailleni palvelun,
jonka kautta he saavat nopeasti lahjakortin vaikka minä olisin tavoittamattomissa,
kuten viikonloppuisin tai iltaisin.

Suosittelen KlikCard-palvelua, sillä yrittäjälle ei koidu kuukausimaksuja eikä
muitakaan maksuja, ennen kuin asiakas tuo rahaa yritykselle. Se on mainiota!"

- Tea, Hierontastudio Balanssi, HelsinkiSopisivatko sinunkin yrityksesi palvelut hemmottelulahjaksi?

KlikCard on ainutlaatuinen verkkopalvelu, joka tarjoaa vaivattoman ja nykyaikaisen kanavan lisämyynnille - tavalla jonka kustannukset perustuvat vain aitoon saavutettuun hyötyyn.

KlikCard mahdollistaa yrityksellesi maksuttoman näkyvyyden tuhansille netin kautta lahjoja etsiville potentiaalisille asiakkaille, lisää ilmaista liikennettä sivuillenne sekä parantaa löydettävyyttänne hakukoneissa.

Kuluja palvelussa mukana olemisesta syntyy ainoastaan yrityksesi palveluihin käytetystä KlikCard -lahjakortista sen arvoon sidotusta maksuvälinepalkkiosta. Mikäli lahjakortteja ei palvelun kautta osteta, ei mukana olosta synny myöskään kuluja.


Miten KlikCard käytännössä toimii?

Lahjakortin ostajalla on käytössään kaksi vaihtoehtoa:

1. Hän voi valita joko Avoimen KlikCard lahjakortin, jonka lahjakortin saaja voi käyttää vapaavalintaisesti haluamallaan KlikCard-palveluntarjoajalla

2. Tai vaihtoehtoisesti hän voi valita Kohdistetun KlikCard lahjakortin osoittamalla sen suoraan jollekin esillä olevista KlikCard-palveluntarjoajista. Valitun palveluntarjoajan tiedot tulostuvat KlikCard-lahjakorttiin, jonka jälkeenkyseinen lahjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan valitulla palveluntarjoajalla.

Kaikki tilauksesta lahjakortin toimittamiseen hoituu meidän toimestamme. Tehtäväksesi jää ainoastaan KlikCard-lahjakorttien vastaanottaminen ja sovitun palvelun tuottaminen lahjakorttia vastaan. Rahat tilitetään suoraan tilillenne, vähennettynä palvelupalkkiolla.

KlikCard ei sulje pois omaa mahdollista lahjakorttijärjestelmää, vaan toimii sen rinnalla yhtenä vaivattomana lisämyyntikanavana. Oman lahjakorttipalvelun ulkoistaminen onnistuu tosin samalla sopimuksella niin halutessasi ja vieläpä ilman kiinteitä kuluja. 

Tervetuloa mukaan!

 

Kiinnostuitko?

Pyydä meiltä oheisella lomakkeella palveluntarjoajan infopaketti ja tutustu rauhassa.

Nimi *:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite *:
Viesti *:
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia